PayPal

Senast uppdaterad: 2021-12-10

PayPal är ett företag som erbjuder många olika finanstjänster, exempelvis betallösningar och bankkonton. Om du har ett konto hos PayPal som du har ett kort kopplat till och enbart gör inköp med behöver du inte göra någonting eftersom inköpen blir som vilket kortköp som helst.

PayPal konto med balans

När du börjar att få in pengar på ditt konto hos PayPal, även om det bara är en återbetalning av ett inköp, måste man hantera kontot som ett bankkonto och sätta upp en integration.

Du skapar enkelt och snabbt en integration till ditt konto hos PayPal under Bankkonton i vårt system. Till skillnad mot övriga banker så behöver du inte synkronisera PayPal, det görs automatiskt när något händer på kontot.

Avgifter

PayPal tar ut en avgift för transaktioner på ditt konto hos dem, detta hanterar vi och bokför automatiskt utan att du behöver bry dig om detta.

Krav på företagskonto

Tänk på att om du vill använda PayPal i ditt företag måste du ha ett företagskonto som är kopplat till företaget. Du kan inte använda ditt privata konto hos PayPal.

Villkor för integration med Paypal

Det är leverantören Dooer som tillhandahåller den integration med Paypal som Voitto använder sig utav. Läs mer här om hur du sätter upp integrationen samt vilka villkor som gäller.